Pravi podjetniški zmagovalec.
Za rezultati, ki jim lahko sledijo samo redki, se skriva skromnost in poštenost :

V podjetju Vitli KRPAN se lahko pohvalimo z najdaljšo tradicijo v proizvodnji gozdarskih vitel v Sloveniji, ki sega v leto 1977. Več desetletne izkušnje na tem področju so nedvomno ena naših glavnih konkurenčnih prednosti, kot tudi garancija za kvaliteto, trpežnost in''moč'' naših proizvodov.

Gozdarski vitel ostaja še vedno naš paradni izdelek, saj lahko z velikim zadovoljstvom trdimo, da smo največji proizvajalec vitlov na svetu. V našem proizvodnem programu najdete tudi hidravlične cepilnike drv, traktorske platoje, krožne žage s trakovi, povezovalnike drv ter klešče za les, s katerimi dosegamo vedno večji tržni delež tako na domačem, kot tudi na tujih trgih. Kot novost v naši bogati ponudbi predstavljamo gozdarske prikolice z dvigalom in rezalno-cepilne stroje.

Smo edino podjetje v Evropi, ki za svoje robustne, zanesljive proizvode, izdelane v posebnem dizajnu in zasnovane za dolgoročno uporabo, daje kar 3 leta garancije, in vse to za ceno, ki nedvomno prepriča.
V vodstvu akademije poslovne odličnosti smo ponosni, da smo lahko podelili Certifikat poslovne odličnosti družbi Vitli Krpan d.o.o.

Krpan