Podjetje Lunos je letošnji prejemnik prestižnega certifikata odličnosti, ki ga podeljuje Akademija poslovne odličnosti. Gre za priznanje, ki prepoznava integrirano podjetniško kakovost, in ga prejmejo samo najboljši.

Lunos, d.o.o., ki je član SBC, z vrhunskimi prezračevalnimi sistemi že vrsto let izboljšuje kakovost bivanja v domovih. Ponujajo inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme lastne blagovne znamke za vse tipe objektov in za vse faze gradnje. So generalni zastopnik nemškega proizvajalca decentralnih prezračevalnih sistemov Lunos Lüftungstechnik GmbH.

Poslovno odličnost, ki se kaže v visoki vrednosti Lunosovih rešitev, so prepoznali tudi pri Akademiji poslovne odličnosti in podjetju pred dnevi podelili certifikat odličnosti.

Akademija poslovne odličnosti s programom certificiranja nagovarja podjetnike, ki delujejo v smeri doseganja maksimalnih in uravnoteženih rezultatov poslovanja. Nenehno se želijo izboljševati in ob tem stremijo tudi k zadovoljstvu kupcev in okolja, v katerem delujejo. Vzorčen primer tega je Lunos, letošnji prejemnik prestižnega priznanja.

vir: Klub slovenskih podjetnikov